0 items

Betaalmethoden

•  iDEAL
•  Creditcard
•  Overboeking
•  Bancontact / Mr. Cash
•  Achteraf betalen

 

iDEAL het meest gebruikte betaalmiddel voor online aankopen. Met iDEAL betaalt u altijd veilig en gemakkelijk uw aankopen.

Reken af in uw eigen 
vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven waardoor we direct kunnen beginnen met het verwerken en verzenden van uw bestelling.
 

Creditcard betalen bingowinkel.nl

Op de betaalpagina kiest u het type creditcard waarmee u wilt afrekenen. Vervolgens vult u het volledige creditcardnummer in, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode. Deze code wordt ook wel ‘cvc-code’ genoemd en staat op de achterkant van de creditcard.

creditcard securecode

Verified by VISA en MasterCard SecureCode zijn 3d Secure Codes. Deze programma’s zijn door de creditcardmaatschappijen opgezet om online fraude tegen te gaan.

Wanneer er met een creditcard wordt betaalt, zullen we u vragen de 3d Secure Code in te voeren. Als u nog geen 3d Secure Code hebt, wordt u automatisch doorverwezen naar de website van uw creditcardmaatschappij, zodat u een code aan kan maken.

Meer informatie over Verified by VISA


Betalingen met een creditcard verlopen vanuit een SSL-beveiligde server. De betaling wordt vertraagd geïncasseerd van de creditcard. Dit houdt in dat pas 3 dagen nadat de bestelling is geplaatst, de betaling wordt afgeschreven. In de meeste gevallen is de bestelling binnen deze 3 dagen al geleverd.

overboeking betalen bingowinkel.nl

U boekt het totaalbedrag over naar onderstaande rekening onder vermelding van het ordernummer.

Onze rekeninginformatie is:

Bingowinkel.nl
IBAN: NL58 INGB 0005 2561 82

BIC: INGBNL2A

Houdt u er rekening mee dat de verwerkingstermijn van de bank 1 tot 3 werkdagen kan duren. Uw bestelling zal worden verzonden zodra de betaling is ontvangen.


bancontact mr cash betalen bingowinkel.nl

Onze Belgische klanten kunnen met deze betaalmethode altijd veilig en gemakkelijk de online aankopen betalen. Reken af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven waardoor we direct kunnen beginnen met het verwerken en verzenden van uw bestelling.

Bancontact / MrCash wordt ondersteund door onderstaande banken:

Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank & Recordbank.


achteraf betalen bingowinkel.nl

Bestelt u namens uw bedrijf of (zorg) instelling, dan bieden wij de mogelijkheid tot het betalen op rekening. De factuur wordt zowel digitaal als per post verzonden. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.

Let op: Achteraf betalen is niet mogelijk voor particuliere klanten of bestellingen buiten Nederland. Hiervoor kan gekozen worden uit de betaalmethodes: iDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving of Bancontact / MrCash.