< Terug naar de klantenservice

Bezorging & Afhalen

Hoe werkt gratis bezorging?

Bij een bedrag hoger dan € 100,- is de bezorging gratis. Als je vóór 23:45 uur bestelt, wordt je pakketje de volgende thuis of op het werk bezorgd. Ook als je voor een andere dag kiest of de bestelling wilt afhalen bij een PostNL punt, is bezorging vanaf € 100,- gratis.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten binnen heel Nederland (ook de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen): € 4,95 | Gratis verzending vanaf € 100.
Verzendkosten België & Duitsland: € 6,95 | Gratis verzending vanaf € 100.
Verzendkosten Frankrijk, Denemarken & Oostenrijk: € 9.95
Verzendkosten Italië, Portugal, Spanje & Zweden: € 12,95

Kan ik mijn product ook ophalen?

Ja. Afhalen is mogelijk bij ons centraal gelegen afhaalpunt in Gorinchem. Kies tijdens het afrekenen voor de optie afhalen. Zodra je bestelling klaar staat voor afhaling ontvang je een e-mail met daarin de afhaalinstructies en het afhaaladres.

Het product vooraf bekijken, testen of ruilen is bij het afhaalpunt niet mogelijk.

Kan ik mijn pakket ook ophalen bij een PostNL punt?

Jazeker. Geef tijdens het afrekenen aan dat je je pakketje wilt ophalen bij een PostNL-punt. Nadat je je bestelling online hebt afgerekend, kun je deze de eerstvolgende werkdag ophalen. Je bestelling ligt voor je klaar tot 7 dagen na de aangegeven ophaaldatum.

Hoe werkt doordeweekse avondlevering?

Ben je overdag niet thuis? Dan kun je tijdens het bestellen kiezen voor avondlevering tussen 18.00 en 22.00 uur.
Bestel voor 23:45 uur om je aankoop de volgende werkdag in de avond te ontvangen. Als avondlevering niet mogelijk is, geven we dit aan.

Kan ik contant betalen bij de bezorger?

Nee. Contant betalen bij de bezorger is helaas niet mogelijk.

Ik wil mijn adres wijzigen.

Heb je iets besteld wat naar een onjuist adres wordt gestuurd en heb je nog geen verzendbevestiging ontvangen Geef het door aan onze klantenservice dan kijken wij of we het adres van de zending nog aan kunnen passen. Bij een verhuizing pas je makkelijk je adres aan in je account.

Wat betekent de voorraadstatus 'Voor 23:45 besteld, morgen in huis'?

Dit betekent dat bestellingen dezelfde dag nog worden verzonden voor aflevering de volgende dag. Zelfs als de bestelling in de avond tot 23:45 wordt geplaatst.

Kunnen jullie zo'n late cut-off tijd van 23:45 garanderen?

Jazeker! Bingowinkel.nl werkt samen met een van Nederlands grootste en betrouwbaarste fulfilment partners die de bestellingen tot zo laat inpakken en verzenden.

Wat moet ik doen als ik mijn pakket niet heb ontvangen?

Controleer het volgende:
1. De Track & trace code van het pakket. Je vindt deze in je verzendbevestiging. Controleer via de link in de verzendbevestiging of de tijdvakindicatie van de bezorging is verschoven.
2. Het bezorgadres: Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld? Controleer ook je postcode.
3. De brievenbus: Heb je een niet thuis-bericht ontvangen? Dan is het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger heeft een nieuw bezorgmoment ingepland.
Klopt dit allemaal, maar heb je toch geen pakket ontvangen Neem dan contact met ons op.